Kontakt

Om Aluminium Fasader

Aluminium Fasader AS er et ledende firma innenfor sitt produksjonsområde, bygg- og utstyrselementer i aluminium.

Velkommen til Aluminium Fasader AS

Aluminium Fasader AS er et ledende firma innenfor sitt produksjonsområde, bygg- og utstyrselementer i aluminium. Bedriften ble etablert i 1986 og har vært drevet av de samme eierne siden den gang.

Vi har 14 dyktige medarbeidere, i tillegg til innleide montører, som sørger for produksjon, montasje, økonomistyring og prosjektledelse. Vårt hovedmarked er Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark og Aust-Agder, men vi leverer også til andre deler av landet og til utlandet. I 2017 hadde vi en omsetning på 41 mill kroner.

Vi holder til i moderne lokaler i Larvik med egen produksjon av fasader, dører, skyvedører, foldedører og vinduer i aluminium. Kunder er velkommen til å besøke oss her. Vi har eget showroom med blant annet utstilt foldedør og skyvedør fra Schüco. Bedriften ble som første fasadeentreprenør i Norge NS EN 1090-sertifisert i 2017.

Som Schüco Premium Partner jobber vi tett på vår systemleverandør. Schüco er et tysk kvalitetsmerke for vinduer, dører og fasader som er aktiv i over 80 land. Vi samarbeider med den norske avdelingen for å gi våre kunder i markedet skreddersydde produkter og tjenester i høy kvalitet og med lang levetid.

Kontakt oss

Vi hjelper deg med dine spørsmål, så ta kontakt med oss!