Kontakt

Opplev hytten på Borøya

Naturen og omgivelsene kan legge til rette for en unik beliggenhet, slik som her på Borøya.

Foto: Niklas Hart
Arkitekt: Askim/Lantto Arkitekter

Naturen og omgivelsene kan legge til rette for en helt unik beliggenhet, slik som her på Borøya. Det gjelder å se potensialet i terrenget og utnytte det på best mulig måte.

Hytten er tegnet av Niels Marius Askim ved Askim/Lantto Arkitekter og bygget av Kruse Smith. Arkitekten mener at hytten som opprinnelig stod på tomten, var plassert på den fineste plassen, nemlig det som i dag er uteplassen. Askim ønsket å legge hytten som en vinkel rundt dette området for å skape mest mulig uterom. Overgangen mellom ute og inne er flytende, noe som skyldes både bruken av store skyvedører på flere av sidene av hytten og store vindusflater som går fra gulv til tak.

Glass på begge sider gir rikelig med dagslys i rommet og en følelse av å være nært naturen
Hytten ble plassert rundt uteområdet og mot fjorden. Med mye glass og skyvedøren ASS 70.HI har familien god kontakt med omgivelsene
Hytten har skyvedører i begge langvegger, for å få en luftig, åpen og barrierefri overgang til omgivelsene. Byggherre har valgt Schüco ASS 70.HI

​Skyvedører skaper en flytende overgang

Skyvedører har en unik evne til å gjøre inne til ute uten å ta for mye plass i eller utenfor rommet. Varmeisolerende skyvedører fra Schüco kommer som høyisolerte og slanke aluminiumsprofiler og moderne isolerglass i høy kvalitet. De glir lett på løpeskinner i rustfritt stål og er nærmest lydløse. Skyvedører kan brukes både i yttervegg og som uisolert, innvendig romdeler.

Produktene skreddersys til hvert prosjekt og en skyvefløy kan leveres i en størrelse på hele tre ganger tre meter. Antall skyvefløyer og –spor avhenger mye av ytre faktorer og boligkonstruksjon.

Med fokus på design kommer produktene fra Schüco med lekre valgfrie vridere og håndtak. Du har et ubegrenset fargeutvalg (RAL) og kan velge ulik farge på utside og innside. Dette gjelder for alle Schücos skyvesystemer, vinduer og dører.